Στείλε χρήματα χωρίς τραπεζικό λογαριασμό με την PayLink – Western Union ​

money send

Με πρόσβαση σε περισσότερα από 550.000 σημεία εξυπηρέτησης παγκοσμίως, απίστευτη ταχύτητα και αξιοπιστία, η PayLink – Western Union σου δίνει τη δυνατότητα να στείλεις χρήματα στα αγαπημένα σου πρόσωπα σε όλο τον κόσμο, εύκολα και οικονομικά. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να έχεις τραπεζικό λογαριασμό, μπορείς να στείλεις μετρητά με τις υπηρεσίες:

Cash to cash: Με την υπηρεσία cash to cash στέλνεις μετρητά, με τον παραλήπτη να παραλαμβάνει, επίσης, σε μετρητά, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Cash to bank: Με την υπηρεσία cash to bank στέλνεις μετρητά και ο παραλήπτης τα παραλαμβάνει απευθείας στον τραπεζικό του λογαριασμό, σε όλες τις ελληνικές τράπεζες και στις κυριότερες ή και σε όλες τις τράπεζες* περισσοτέρων από 50 χώρες.
*ανάλογα με την χώρα παραλαβής

Μεταφορά χρημάτων από ένα σημείο εξυπηρέτησης PayLink – Western Union

Εάν θες να στείλεις χρήματα με τον παραδοσιακό τρόπο, απλώς επισκέψου ένα από τα 1.300 σημεία εξυπηρέτησης PayLink – Western Union σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η ταυτότητά σου και οι πληροφορίες τράπεζας και λογαριασμού του παραλήπτη.

Μεταφορά χρημάτων online

Με τις online υπηρεσίες μας, μπορείς να στείλεις χρήματα με λίγα μόνο click! Πώς; Είτε πατώντας εδώ ή κατεβάζοντας το mobile app Western Union – PayLink για συσκευές iOS και Android.

Εάν μεταφέρεις για πρώτη φορά χρήματα με την PayLink – Western Union, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις λογαριασμό.

Εάν είσαι ήδη χρήστης, μπορείς να φτιάξεις λίστα με τους συχνούς παραλήπτες στο λογαριασμό σου, καθώς και να επαναλάβεις μια μεταφορά χρημάτων σε συγκεκριμένο παραλήπτη.

Μεταφορά χρημάτων τηλεφωνικά

Στην περίπτωση που δεν μπορείς να επισκεφτείς κάποιο σημείο εξυπηρέτησης ή δεν προτιμάς τις online συναλλαγές, έχεις τη δυνατότητα να στείλεις χρήματα μέσω τηλεφώνου, καλώντας στο 800 100 2020 (χωρίς χρέωση από σταθερό) ή στο (+30) 210 900 5000, από Δευτέρα έως Κυριακή και από τις 08:00 μέχρι τις 21:00. Η πληρωμή γίνεται είτε μέσω της χρεωστικής/πιστωτικής σου κάρτας ή της αυτοματοποιημένης τραπεζικής κατάθεσης PayByBank.

Εάν, λοιπόν, θες να στείλεις χρήματα στους αγαπημένους σου είτε από το κοντινότερο σημείο εξυπηρέτησης, είτε από την άνεση του καναπέ σου, η PayLink -Western Union σου δίνει τη λύση!

Σου φάνηκε ενδιαφέρον;
Μπορείς να το μοιραστείς

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin