Γίνε Συνεργάτης

Αναζητάτε τρόπους να προσελκύσετε καινούργιους πελάτες και να αποκτήσετε επιπλέον εισόδημα από την επιχείρησή σας;

Αναζητούμε Συνεργάτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Η ζήτηση για τις υπηρεσίες μας ποτέ δεν υπήρξε μεγαλύτερη. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι ζουν αυτή τη στιγμή μακρυά από τις χώρες τους και χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Western Union για να μη χάνουν την επαφή με τις οικογένειες και τα φιλικά τους πρόσωπα.

Γίνε κι εσύ μέλος του δικτύου PayLink – Western Union και προσέφερε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας! Μαζί μας η επιχείρησή σου θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τα έσοδα της και να ισχυροποιηθεί ανταγωνιστικά.

Γίνετε Συνεργάτης μας και μέλος του παγκόσμιου δικτύου μεταφοράς χρημάτων Western Union χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για την επιχείρησή σας.

Σας συνδέουμε με τη Western Union, το παγκόσμια αναγνωρισμένο Brand για τις μεταφορές χρημάτων και σας υποστηρίζουμε με ένα εξαιρετικό πακέτο συνεργασίας που περιλαμβάνει:

  1. Ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο για τους πελάτες
  2. Συμφέρουσες προμήθειες για τους Συνεργάτες
  3. Προωθητικό υλικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησής σας χωρίς οικονομική επιβάρυνση
  4. Δωρεάν εκπαίδευση και software updates
  5. Προώθηση μέσα από όλα τα διαφημιστικά μας κανάλια
  6. Εγγυημένα αυξημένο footfall στα καταστήματά σας
Αποκτάτε πρόσβαση στην  κατοχυρωμένη online πλατφόρμα μεταφοράς χρημάτων και πληρωμής λογαριασμών της PayLink, που εξασφαλίζει γρήγορες, αξιόπιστες και απόλυτα ασφαλείς συναλλαγές. Σας παρέχουμε διαρκή υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μέσα από δικό μας εξειδικευμένο τμήμα υποστήριξης. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το network@paylink.gr ή συμπληρώστε την παραπάνω φόρμα επικοινωνίας ώστε να προχωρήσουμε στην από κοινού αξιολόγηση των προοπτικών συνεργασίας.
wu-progress-icon