Μένουμε ασφαλείς

Μένουμε ασφαλείς
συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας!

Mείνετε ασφαλείς και χρησιμοποιήστε  ψηφιακά μέσα για τις μεταφορές χρημάτων σας (online money transfer, mobile money transfer, phone money transfer) όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας, 24 ώρες το 24ωρο.
  1. Online μεταφορά χρημάτων και mobile μεταφορά χρημάτων
  2. Phone Money Transfer
Τα σημεία εξυπηρέτησης Western Union – PayLink παραμένουν στην πλειοψηφία τους ανοιχτά για να εξυπηρετήσουν όλους εσάς που θέλετε να τα επισκεφθείτε, υποχρεωτικά με την χρήση μάσκας προστασίας. Οι συνεργάτες μας εφαρμόζουν τα μέτρα και επιτρέπουν σε περιορισμένο αριθμό ατόμων να βρίσκονται εντός των καταστημάτων. Αποφύγετε τις ουρές και τις συγκεντρώσεις. Για πιθανή αλλαγή στις ώρες λειτουργίας τους παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το κατάστημα. Βρείτε το πλησιέστερο σημείο εξυπηρέτησης Western Union – PayLink Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα όσα ισχύουν για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων και πληρωμής λογαριασμών μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Western Union – PayLink όπως κάνατε πάντα με ασφάλεια. Δείτε τους λογαριασμούς που μπορείτε να πληρώσετε εδώ Τι θα πρέπει να έχω μαζί μου για να μπορέσω να κάνω τη μεταφορά μου σε ένα σημείο εξυπηρέτησης Western Union – PayLink; Να θυμάστε, πρέπει να έχετε μαζί πάντα ταυτότητα ή διαβατήριο και άδεια παραμονής (όπου χρειάζεται) καθώς και τη μάσκα σας.

Είμαστε δίπλα σας πάντα και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας δωρεάν απο σταθερό στο 8001002020 ή απο κινητό στο (+30) 210 900 5000 καθημερινά από τις 08.00  το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ.