Η PayLink - Western Union συνεχίζει να καινοτομεί και κατά τη διάρκεια του COVID-19

Όπως όλες οι επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο έτσι και η Western Union έχει επηρεαστεί από την πανδημία COVID-19.  Ακολουθώντας όμως μια ιστορία καινοτομίας και εξέλιξης που έχει χαράξει εδώ και 170 χρόνια, ανταποκρίθηκε γρήγορα και ανέπτυξε πρωτοποριακές λειτουργικές λύσεις.  

Βασικός μας στόχος είναι να βρεθούμε δίπλα στους πελάτες μας όπου – όποτε μας χρειάζονται, σε καλές και δύσκολες στιγμές, ώστε να διασφαλίσουμε ότι ακόμη και όσοι δεν είναι συνηθισμένοι ή δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψηφιακά εργαλεία, μπορούν να πραγματοποιήσουν αποστολή και παραλαβή χρημάτων χωρίς δυσκολίες.

paylink western union digital location

Η νέα υπηρεσία “Digital Location”της PayLinkWestern Union στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα για εξατομικευμένη υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου.  Η νέα υπηρεσία τηλεφωνικού εμβάσματος δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς που δεν μπορούν να επισκεφτούν κάποιο σημείο εξυπηρέτησης, να στείλουν αλλά και να λάβουν χρήματα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Customer Service της PayLink.

Πως λειτουργεί το Digital Location;

Η λειτουργία της υπηρεσίας Digital Location είναι πάρα πολύ απλή. Ο Πελάτης που επιθυμεί είτε να στείλει είτε να παραλάβει χρήματα, καλεί στο Customer Service της PayLink και οι εξειδικευμένοι operators τον/την καθοδηγούν βήμα-βήμα σε όλα τα επόμενα στάδια της συναλλαγής.

Υπάρχουν οι δυνατότητες αποστολής χρημάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή απευθείας μέσω κάρτας. Αντίστοιχα για την παραλαβή χρημάτων ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή απευθείας στην κάρτα του.

Όπως κι αν διαμορφωθεί η «νέα κανονικότητα» μετά την πανδημία του COVID19, η PayLinkWestern Union θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες, τους υπαλλήλους και όλους όσους χρειάζονται υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων και να  εξασφαλίζει τη σύνδεσή τους με την παγκόσμια οικονομία. Για την PayLinkWestern Union, οι συναλλαγές δεν έχουν σύνορα.

Σας φάνηκε ενδιαφέρον; Μπορείτε να το μοιραστείτε

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn