Γεωργιανή Πρωτοχρονιά στην Αθήνα με την PayLink – Western Union ​

georgian

Η PayLink – Western Union είναι πάντα κοντά στην γεωργιανή κοινότητα της Ελλάδας, με κάθε τρόπο!

Εκτός από τις χαμηλές τιμές για αποστολή χρημάτων στη Γεωργία, στηρίζει εμπράκτως ενέργειες και πολιτιστικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, σε συνεργασία με γεωργιανούς συλλόγους και φορείς.

Στις 14 Ιανουαρίου 2024 είχαμε την τιμή, ως χορηγοί, να γιορτάσουμε με τη γεωργιανή κοινότητα της Ελλάδας την Πρωτοχρονιά σε μια φαντασμαγορική συναυλία, που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο “Ο Καύκασος”, με την υποστήριξη του georgians.gr και του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών. Για τη συναυλία κατέφθασαν στην Αθήνα, οι pop stars Dodona, Barbara Samkharadze και Ani Uznadze από την Γεωργία.

Πριν την έναρξη της συναυλίας

Ενώ η συναυλία είχε προγραμματιστεί για τις 16:30, ήδη από τις 15:00 είχε αρχίσει να καταφτάνει στον κινηματογράφο Studio New Star Art Cinema πλήθος κόσμου, από όλες τις γωνιές της Αθήνας.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, οι παρευρισκόμενοι στον χώρο του φουαγιέ, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες χαμηλές τιμές της PayLink – Western Union για αποστολή χρημάτων στα αγαπημένα τους πρόσωπα στη Γεωργία, καθώς και τη νέα υπηρεσία ΚΕΠ που λειτουργεί στο κατάστημα στην οδό Μενάνδρου 44, στην καρδιά της Αθήνας. Στο κατάστημα μπορεί κανείς να εξυπηρετηθεί στα γεωργιανά για όλες τις υπηρεσίες ιδιωτικών ΚΕΠ.

Η συναυλία

Τη συναυλία άνοιξε με τον ευχαριστήριο λόγο του, ο πρόεδρος του πολιτιστικού κέντρου, Αβταντίλ Μικαμπερίτσε. Στη συνέχεια, ακολούθησε η πιο συγκινητική, ίσως, στιγμή της διοργάνωσης, καθώς όλοι σηκώθηκαν όρθιοι, και με το χέρι στην καρδιά, τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο της Γεωργίας.

Το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού απέσπασαν οι γεωργιανές pop stars Dodona, Barbara Samkharadze και Ani Uznadze, που μαζί με το μουσικό σύνολο Καύκασος μας συνεπήραν σε ένα μουσικό ταξίδι έως τα βάθη της Γεωργίας. Κοινό και τραγουδιστές έγιναν ένα, τραγουδώντας παραδοσιακά γεωργιανά κομμάτια, γεμίζοντας την αίθουσα με χαρά, νοσταλγία και συγκίνηση.

Σου φάνηκε ενδιαφέρον;
Μπορείς να το μοιραστείς

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin