4 ιδιαίτερα δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ​

Ο Φεβρουάριος αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον μήνα της αγάπης, δεδομένου ότι περιλαμβάνει τους εορτασμούς της πιο ερωτικής ημέρας του χρόνου, της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Την περίοδο αυτή, πολλοί από εμάς αναζητούμε το απόλυτο δώρο που θα αποτυπώσει τα συναισθήματά μας για το αγαπημένο μας πρόσωπο. Ενώ οι σοκολάτες και τα λουλούδια είναι κλασικές επιλογές, φέτος είναι η ευκαιρία να πρωτοτυπήσεις και να ξεφύγεις από το συμβατικό αυτό πλαίσιο. Πάμε, λοιπόν, να εξερευνήσουμε μαζί  μοναδικές και πρωτότυπες ιδέες δώρων που θα κάνουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεχωριστή, τόσο για εσένα, όσο και για το άλλο σου μισό!

Εισιτήρια

Για το ζευγάρι που αγαπάει την περιπέτεια και απολαμβάνει να ανακαλύπτει νέους προορισμούς, τα αεροπορικά εισιτήρια αποτελούν το ιδανικό δώρο. Είτε επιλέξεις έναν κοντινό προορισμό για να περάσετε το τριήμερο, είτε έναν από το bucket list του αγαπημένου σου προσώπου, το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοινή εμπειρία που θα μοιραστείτε, θα σας μείνει για πάντα αξέχαστη!

Υπηρεσίες χαλάρωσης

Ένας άλλος υπέροχος τρόπος για να αποφορτιστείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο, από τους έντονους ρυθμούς και την πίεση της καθημερινότητας, είναι οι υπηρεσίες χαλάρωσης. Μπορείς να κλείσεις και για τους δυο σας ένα ραντεβού μασάζ, μια περιποίηση προσώπου ή, εάν το επιτρέπει το budget σου, ένα πλήρες πακέτο σπα, που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε.

Συνδρομητικά κουτιά

Τα συνδρομητικά κουτιά είναι μια ιδιαίτερη και εξαιρετικά δημιουργική ιδέα δώρου. Μπορείς να επιλέξεις ένα κουτί που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα του αγαπημένου σου προσώπου, είτε πρόκειται για μια λέσχη βιβλίου, είτε για ένα beauty box. Με αυτόν τον τρόπο, θα του χαρίσεις χαρά που θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αποστολή χρημάτων

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ενδέχεται να βρει ορισμένα ζευγάρια χωριστά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να γεφυρωθεί το χάσμα της απόστασης! Η αποστολή χρημάτων αποτελεί ένα όμορφο μέσο για να δείξεις την αγάπη και τη στήριξή σου και η Western Union είναι εδώ για να εκπληρώσει  τις ανάγκες σου, διευκολύνοντας τις αποστολές χρημάτων σε όλο τον κόσμο.

Αν ψάχνεις, λοιπόν, την τέλεια ιδέα δώρου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα εξαλείψει την απόσταση, τότε η μεταφορά χρημάτων με τη Western Union αποτελεί ιδανική επιλογή. Απλά συνδέσου στο λογαριασμό σου ή κάνε την εγγραφή σου στο www.westernunion.gr ή στο app PayLink – Western Union, πανεύκολα, γρήγορα και απολύτως δωρεάν!

Σου φάνηκε ενδιαφέρον;
Μπορείς να το μοιραστείς

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin