Αναζητάτε τον καλύτερο τρόπο
για να στείλετε χρήματα στους αγαπημένους σας σε όλο τον κόσμο;

direct to bank account money transfer paylink western union

👉 Απευθείας στον Τραπεζικό τους λογαριασμό!

Η αποστολή χρημάτων είναι μία από τις πιο συνηθισμένες καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές όλων μας.
Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα από έναν λογαριασμό σας σε αποταμιευτικό λογαριασμό, να πληρώσετε το υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας, να πληρώσετε λογαριασμούς ή να στείλετε χρήματα σε φίλους ή την οικογένειά σας.

Ποιοι είναι όμως οι πιο συνηθισμένοι τρόποι τραπεζικής μεταφοράς χρημάτων;

  • Τραπεζικές μεταφορές σε διαφορετικούς λογαριασμούς στην ίδια τράπεζα: Οι μεταφορές μεταξύ λογαριασμών της ίδιας τράπεζας γίνονται γρήγορα και συνήθως χωρίς χρεώσεις.
  • Τραπεζικές μεταφορές σε διαφορετική τράπεζα: Οι μεταφορές αυτές είναι πολύ συνηθισμένες για μεταφορές εντός της ίδιας χώρας, αλλά συνήθως χρειάζονται περισσότερο χρόνο ,και συνοδεύονται συχνά με επιπλέον κόστη. Τα κόστη, αλλά και οι χρόνοι διεκπεραίωσης πολλαπλασιάζονται  για διασυνοριακές μεταφορές , τόσο για εξερχόμενα όσο και για εισερχόμενα εμβάσματα, ειδικά από χώρες εκτός ευρωζώνης.
  • Εφαρμογές (Apps) για μεταφορές απευθείας σε φυσικό πρόσωπο: Οι εφαρμογές peer-to-peer έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα χάρη σε apps όπως το Google Pay, που διευκολύνουν τη μεταφορά χρημάτων σε φίλους και οικογένεια εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος ειδικά αν πρόκειται για εγχώριες μεταφορές.
  • Μεταφορά με την υπηρεσία Western Union: Ανάλογα με την χώρα προορισμού, οι διεθνείς τραπεζικές μεταφορές μπορεί να είναι διαθέσιμες μέσα σε λίγα λεπτά ή έως δύο εργάσιμες ημέρες. Με το online (link) εργαλείο εκτίμησης εξόδων, θα δείτε 4 διαφορετικούς συνδυασμούς καναλιών αποστολής, τρόπων πληρωμής και στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού πριν ξεκινήσετε τη μεταφορά σας. Δεν χρειάζεται πια να μαντεύετε πόσα θα πληρώσετε για να στείλετε χρήματα σε όλο τον κόσμο.

Πόσο διαρκούν οι εγχώριες τραπεζικές μεταφορές;

Οι μεταφορές από τράπεζα σε τράπεζα εντός της χώρας είναι συνήθως διαθέσιμες την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι μεταφορές εντός της ίδιας τράπεζας είναι γρηγορότερες και διεκπεραιώνονται συνήθως άμεσα.

Πόσο διαρκούν οι διεθνείς τραπεζικές μεταφορές;

Οι διεθνείς μεταφορές διαρκούν από μία έως πέντε εργάσιμες ημέρες. Οι διεθνείς τραπεζικές μεταφορές χρησιμοποιούν συχνά το SWIFT, ένα δίκτυο μηνυμάτων που χρησιμοποιούν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για την ασφαλή μετάδοση πληροφοριών και οδηγιών μέσω ενός τυποποιημένου συστήματος κωδικών. Ανάλογα με τον χρηματοπιστωτικό οργανισμό, τα κεφάλαιά σας θα μπορούσαν να περάσουν από τρεις ενδιάμεσες τράπεζες σε όλο τον κόσμο, κάθε μία από τις οποίες πρέπει να διαθέσει χρόνο για επεξεργασία της εντολής μεταφοράς.

Πόσο διαρκούν οι τραπεζικές μεταφορές με τη Western Union;

Ανάλογα με τη μεταφορά, οι διεθνείς τραπεζικές μεταφορές μπορεί να διαρκέσουν από λίγα λεπτά ή έως δύο τραπεζικές ημέρες. Η υπηρεσία διατίθεται και για εγχώριες μεταφορές με ανταγωνιστικές χρεώσεις και δυνατότητα αποστολής 24 ώρες το 24ωρο ηλεκτρονικά ή μέσω δικτύου 1.200 συνεργαζόμενων σημείων

Στείλτε χρήματα εύκολα σε τραπεζικούς λογαριασμούς παγκοσμίως

Το να γνωρίζετε πόσο χρόνο χρειάζεται μια τραπεζική μεταφορά είναι μόνο μία πτυχή της αποστολής χρημάτων παγκοσμίως. Θα πρέπει επίσης να κατανοήσετε τους διαφορετικούς τύπους επιλογών μεταφοράς, συναλλαγματικές ισοτιμίες και πόσο θα κοστίσει η τραπεζική σας μεταφορά.

Με την υπηρεσία Western Union σας διευκολύνουμε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες πριν προχωρήσετε τη μεταφορά σας.

Ξεκινήστε να στέλνετε χρήματα με ασφάλεια συμπληρώνοντας τα πεδία στη φόρμα αποστολής χρημάτων.
Εδώ, θα μπορείτε να λάβετε μια εκτίμηση για τη μεταφορά χρημάτων σας.

Τι θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε τη μεταφορά σας σε τραπεζικό λογαριασμό;

✔️Όνομα τράπεζας

✔️ Κωδικός αναγνώρισης τράπεζας (BIC/SWIFT)

✔️ Αριθμός λογαριασμού (IBAN)

✔️Το πλήρες όνομα του παραλήπτη

Μάθετε περισσότερα

Σου φάνηκε ενδιαφέρον;
Μπορείς να το μοιραστείς

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin