Αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση

paybybank

Ο τρόπος πληρωμής PayByBank αυτοματοποιεί και εκσυγχρονίζει πλήρως τον παραδοσιακό τρόπο της πληρωμής με “κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό”

O καταναλωτής μπορεί να επιλέξει σαν τρόπο πληρωμής της συναλλαγής του – στα eshops που προσφέρουν την υπηρεσία – το PayΒyΒank. Τo eshop εκδίδει έναν κωδικό τον οποίο παίρνει ο πελάτης και από το ασφαλές περιβάλλον του e-banking του, στο menu πληρωμών, επιλέγει PayΒyΒank και εισάγει το ποσό πληρωμής. Χωρίς να απαιτείται καμία άλλη ενέργεια το eshop λαμβάνει την ίδια στιγμή την πληροφορία ότι η πληρωμή πραγματοποιήθηκε και στέλνει την παραγγελία. 

Με τον τρόπο αυτό, ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να ενημερώσει το e-shop για την πληρωμή που πραγματοποίησε, αλλά και το eshop δεν χρειάζεται να αναζητήσει και να προχωρήσει με χειροκίνητο τρόπο την εξέλιξη της παραγγελίας.

Ταυτόχρονα, επωφελείται και ο επιχειρηματίας από:

  • Τη δημιουργία μοναδικού κωδικού πληρωμής που χρησιμοποιούν και οι πελάτες/ προμηθευτές για την εξόφληση.
  • Τον άμεσο συμψηφισμό των απαιτήσεων με αντίστοιχες εισπράξεις.
  • Την αυτόματη ενημέρωση της επιχείρησης σας από την πληρωμή του πελάτη/ προμηθευτή.
  • Την αυτόματη ενημέρωση της καρτέλας του πελάτη/προμηθευτή και των παραστατικών που αφορά η κάθε πληρωμή.
  • Την ενημέρωση για τα υπόλοιπα των πελατών, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς να είναι απαραίτητη η πρόσβαση στους λογαριασμούς (e-banking) της εταιρίας για την αναζήτηση αντιστοίχισης των παραστατικών.
  • Τη διασύνδεση με συστήματα ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού (ERPs) ώστε να αυτοματοποιείται η διαδικασία πληρωμής τιμολογίων από προμηθευτές.

Εδώ θα βρείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το PayByBank

wu-progress-icon