Νέα Concept Stores! ​

Νέα σημεία εξυπηρέτησης PayLink – Western Union σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! 

Ανακαλύψτε τα νέα Western Union Concept Stores.

Η PayLink – Western Union, ως κύριος αντιπρόσωπος της Western Union στην Ελλάδα, παρουσιάζει τα πρώτα Concept Stores στη χώρα.  Η Western Union έχει λανσάρει σε παγκόσμια κλίμακα αυτή τη νέα μορφή καταστημάτων την οποία και υιοθετήσαμε εγκαινιάζοντας τα πρώτα μας Concept Stores! 

Τα Concept Stores είναι στην κυριολεξία “ντυμένα” με τα χρώματα της Western Union και παρέχουν όλες τις υπηρεσίες αποστολής χρημάτων στην Ελλάδα και όλον τον κόσμο καθώς και υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών σε περισσότερους από 400 οργανισμούς. 

Τα νέα καταστήματα έρχονται να πλαισιώσουν ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα αποστολής χρημάτων με περισσότερα από 1.300 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Αριστοτέλους 85, Πλατεία Βικτωρίας 

Nέο σημείο εξυπηρέτησης στην καρδιά της Αθήνας, στην Πλατεία Βικτωρίας αποτελεί το πρώτο Concept Store της Ελλάδας και παρέχει αποκλειστικά όλες τις υπηρεσίες PayLink – Western Union. 

Αχαρνών 324, Κάτω Πατήσια

Το Concept Store στην Αχαρνών δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Capital Exchange, τον ειδικό στο συνάλλαγμα! Το νέο σημείο εξυπηρέτησης είναι ο κατάλληλος προορισμός για όσους αναζητούν άνεση και αξιοπιστία στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές τους. 

Εγνατίας 3, Θεσσαλονίκη

Το Concept Store της Θεσσαλονίκης αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στο Δίκτυο καταστημάτων της PayLink – Western Union σε συνεργασία  με την Capital Exchange παρέχοντας και υπηρεσίες ξένου συναλλάγματος εκτός από τις υπηρεσίες αποστολής χρημάτων και πληρωμής λογαριασμών. 

Σας περιμένουμε!

Σε όλα τα καταστήματά μας, θα βρείτε φιλικό και επαγγελματικό προσωπικό που είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε όλες τις συναλλαγές σας με ασφάλεια και αξιοπιστία.